Σας καλωσοριζουμε στο Πηλιο, ένα μερος απαραμιλλης ομορφιας που συνδυάζει αρμονικά το βουνό με την θάλασσα. Σας προσφέρουμε διαμονή στα δύο πολυτελή νεόκτιστα ξενοδοχεία μας, το Hotel Ζέφυρος και Καραουλάνης Beach στον Αγιο Ιωαννη Πηλιου και σας δίνουμε την δυνατότητα να εξερευνήσετε το μαγευτικό αυτό μέρος μέσα από μοναδικές εναλλακτικές δραστηριότητες με τους εμπείρους συνεργάτες μας. 

Γνωρίστε το βουνό μέσα από μαγευτικές διαδρομές κάνοντας πεζοπορία, αναρρίχηση και ποδήλατο. Δείτε τις υπέροχες παραλίες κάνοντας κανό και καταδυθείτε στα υπέροχα καταγάλανα νερά του Πηλίου. Μετά χαλαρώστε με Yoga η ξεδώστε με Aqua Aerobic. Γνωρίστε τα τοπικά μας βότανα και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι συνεχώς δίπλα σας για να σας προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία ζωής.

Μπορείτε επίσης να έρθετε και με τους δικούς σας συνεργάτες και εμείς να σας προσφέρουμε την διαμονή. 

Ο οικοτουρισμός αποτελεί μια μορφή τουρισμού η οποία συνδέεται με διάφορες μορφές τουριστικής δραστηριότητας στη φύση («τουρισμός φύσης» ή «φυσιολατρικός τουρισμός»). Αναπτύσσεται σε οικολογικά αξιόλογες και επί το πλείστον περιοχές θεσμοθετημένης περιβαλλοντικής προστασίας (π.χ. περιοχές Natura) και εμπεριέχει δραστηριότητες που μπορεί να έχουν επιστημονικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα (πχ. τουρισμός παρατήρησης των οικοσυστημάτων).

VIDEO HOTEL ZEFIROS

Sea Kayak

MAMA MIA

για αγορες πατηστε εδώ…

Προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, χυμών και ροφημάτων.
Προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, χυμών και ροφημάτων.

Ακούσετε

το απαλό νανούρισμα της θάλασσας και το θεϊκό κελάηδισμα των πουλιών και αφήστε τον άνεμο Ζέφυρο να διώξει μακρυά όλες τις έγνοιες σας.

Γευθείτε

το πρωινό σας, τον καφέ σας, το ποτό σας ή το σνακ σας, στις υπέροχα διαμορφωμένες αυλές του ξενοδοχείου μας κάτω από τους απαλούς ήχους της αυστηρά επιλεγμένης μουσικής (Ελληνικά έντεχνα, Ιταλικά, αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του 60', 70', 80' έως σήμερα)

Μυρίσετε

το γλυκό άρωμα της φύσης. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από άγριες τριανταφυλλιές, βοκαμβίλιες, μανώλιες και πλατάνια. Ο δροσερός άνεμος ΖΕΦΥΡΟΣ παρασύρει αυτές τις ευωδιές και περικυκλώνουν το ξενοδοχείο....

Hotel Karaoulanis Beach

Στη μαγευτική τοποθεσία Παπά-Νερό στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου βρίσκεται το νεόκτιστο ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων Karaoulanis Beach.. Αποτελούμενο από ..... περισσότερα